Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

3 Decembrie 2020
Vizualizari: 239
Comentează add

Agenția Interpol lansează un avertisment cu privire la posibila distribuire de vaccinuri false împotriva COVID-19.

Avertisment la posibila distribuire de vaccinuri false împotriva COVID-19

florin-lepadatu

Foto: Poliția Română

Agenția Internațională de Poliție Interpol a avertizat miercuri că rețele infracționale organizate ar putea să aibă în vizor vaccinurile împotriva COVID-19 și ar putea să încerce să vândă vaccinuri false.

Agenția Interpol, cu sediul central în Franța, a transmis că a emis o alertă globală către toate forțele de aplicare a legii din cele 194 de state membre, prin care avertizează că trebuie să se pregătească pentru operațiuni atât fizice, cât și în mediul online ale rețelelor de crimă organizată, care vizează vaccinuri împotriva COVID-19.

"În contextul în care guvernele se pregătesc să distribuie vaccinuri, organizațiile infracționale plănuiesc să se infiltreze sau să perturbe lanțurile de aprovizionare.

Rețelele infracționale vor viza, de asemenea, persoane care nu sunt susceptibile, prin intermediul unor pagini de internet false și vaccinuri contrafăcute, ceea ce ar putea pune grav în pericol sănătatea și chiar a vieții lor", a menționat secretarul general al Interpolului, Jürgen Stock, relatează Reuters, citată de Rador.


Etichete poliţiesias

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live