Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Iulie 2018
Vizualizari: 837
Comentează add

Problemele au apărut la conducta de aducţiune de la Valea Uzului şi este posibil ca reparaţiile să dureze cel puţin 24 de ore.

Avarie la sistemul de alimentare cu apă a oraşului Bacău

radiojurnal

  Foto: Arhiva/Facebook.com.

O nouă avarie a afectat, astăzi, alimentarea cu apă potabilă a oraşului Bacău.

Problemele au apărut la conducta de aducţiune de la Valea Uzului şi este posibil ca reparaţiile să dureze cel puţin 24 de ore.

Locuitorii oraşului ar putea avea, însă, apă abia joi seară.

Numeroasele avarii din ultima perioadă au loc şi din cauză că nu se găsesc întotdeauna piesele de schimb necesare pentru conductele foarte uzate ale Bacăului, crede Nina Chiper, director general interimar la Compania Regionala de Apă.

Nina Chiper: Avariile anterioare, cel puţin cele de care ştiu eu, s-au produs din varii motive. De exemplu, cea din aprilie a fost cauzată de o alunecare de teren.

Cât priveşte avaria cu care ne-am confruntat în cursul zilei de sambătă, s-ar părea că aceasta se datorează unor piese care să zicem că n-au fost tocmai corespunzătoare, dar vom demara o expertiză care să arate cu exactitate dacă vorbim despre o greşeală de execuţie sau despre altceva.

În momentul de faţă, nu pot decât să constat că am gasit în teren o piesă care arăta altfel decât ar fi trebuit sa fie. Cât priveşte avaria de astăzi, până nu analizăm exact despre ce este vorba, nu pot să mă pronunţ.

Corespondentul nostru, Gabriel Pop, aminteşte că locuitorii din Bacău nu au apă potabilă de sâmbată dimineaţă, când a avut loc o primă avarie la conducta care alimentează oraşul cu apă din barajul de la Valea Uzului.
 


Etichete Bacauapa potabilaavarie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live