Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

10 Decembrie 2020
Vizualizari: 1753
Comentează add

Autostrada A3 Râșnov - Cristian "se deschide peste o săptămână"

alex-lancuzov

Compania de Drumuri a început astăzi, procedurile pentru recepția tronsonului de Autostradă Râșnov- Cristian, primul segment de autostradă din județul Brașov urmând să fie deschis circulației peste aproximativ o săptămână.

Tronsonul dintre Râșnov și Cristian are o lungime totală de 10 kilometri din care 6 kilometri profil de autostradă respectiv 4 km. drum de legătură la patru benzi iar constructor este un antreprenor din România.

Va funcționa ca o centură a orașului Râșnov pentru că, lotul de autostradă începe din Drumul Național 73 și se termină în același Drum Național, fără a avea conexiune cu un alt tronson de Autostradă.

O legătură la viitoarea Autostradă de pe Valea Prahovei NU poate fi realizată mai devreme de 5-6 ani, în prezent fiind în licitație reactualizarea Studiului de Fezabilitate pentru secțiunea Ploiești - Comarnic- Brașov. Prin cei 10 km. dintre Râșnov și Cristian, se ajunge la 65 de kilometri de Autostradă până la sfârșitul anului.

DN 73 Pitești - Brașov este modernizat pe segmentul din județul Argeș și de la Bran la Brașov,  însă de la Câmpulung la Bran, pe cel mai dificil tronson ( aprox. 48 km.) lucrările sunt sistate iar contractul va fi reziliat.

(RS)


Etichete exclusiv onlineAutostrada A3 Râșnov - Cristian(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live