Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

19 Ianuarie 2021
Vizualizari: 323
Comentează add

Autorităţile îşi propun ca până la vară 70% din populaţie să fie imunizată

carmen-gavrila

   Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Autorităţile îşi propun ca până la vară 70% din populaţie să fie imunizată împotriva COVID-19 - a declarat astăzi preşedintele Klaus Iohannis, după ce a vizitat Centrul de vaccinare Romexpo.
 
Şeful statului a spus că ritmul de imunizare va creşte pe măsura intrării în ţară a dozelor, dar a subliniat că în paralel cu vaccinarea trebuie respectate şi măsurile sanitare de protecţie impuse. Carmen Gavrilă are detalii:
 
Reporter: Centrul de la Romexpo este în prezent cel mai mare şi există deja programări, iar de mâine va fi deschis pentru cei care vor să se imunizeze anti-COVID-19. Preşedintele Klaus Iohannis a salutat faptul că tot mai mulţi români îşi arată intenţia de a se vaccina.
 
Klaus Iohannis: Este o schimbare pe care o salut în mod explicit, o schimbare de atitudine, şi în săptămânile şi lunile următoare, cum vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia efectiv de serviciul de vaccinare. Aici, la acest centru vor putea să fie vaccinate până la trei, poate chiar 4 mii de persoane, pe zi.
 
Reporter: Şeful statului a spus că în toate centrele din Bucureşti şi din ţară va creşte tot mai mult capacitatea de vaccinare. Klaus Iohannis a adăugat că speră ca până în vară să fie vaccinaţi suficienţi români, cam 60-70%, astfel încât pandemia să fie oprită, dar a atras atenţia că în continuare trebuie respectate măsurile de protecţie.
 
(PH)
 

Etichete Klaus Iohannisvaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live