Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Lungu, Sălaj

20 Decembrie 2020
Vizualizari: 404
Comentează add

Autoritățile avertizează populația să respecte normele sanitare

adrian-lungu-salaj

     Foto: Grupul de Comunicare Strategică

Febra cumpărăturilor face să dispară grija pentru prevenirea noului coronavirus. În unele magazine distanța la fizică nu mai există, la fel ca alte măsuri de protecție. Autoritățile avertizează populația că pericolul nu a trecut.
 
Corespondentul RRA în Sălaj, Adrian Lungu, transmite.
 
Reporter: Mulţi s-au săturat să poarte mască sanitară peste tot, dar este necesară pentru a preveni răspândirea bolii, atrag atenția autoritățile medicale sălăjene.
 
Amalia Gavriluț, medic pneumolog, Spitalul Județean de Urgență Zalău: Masca, distanţarea și restricțiile acestea nu sunt neapărat o povară, că pot fi măsuri de siguranță, de prevenție, care să ne păzească de îmbolnăvire pe noi și pe familiile noastre.
 
Reporter: Nu uitaţi de igiena mâinilor.
 
Ramona Marincaș, director de îngrijiri, Spitalul de Urgenţă Zalău: Igiena mâinilor pare să fie un antidot puternic împotriva îmbolnăvirilor și este regretabil că a trebuit să vină o pandemie ca să recunoaștem lucrul acesta, dar, pe de altă parte, luăm lecțiile bune pe care le învățăm din această pandemie și una din lecțiile bune este că igiena mâinilor salvează vieți și ne poate proteja inclusiv de îmbolnăvirea cu noul coronavirus.
 
Reporter: Administratorii magazinelor sunt îndemnați să ia măsuri pentru respectarea normelor sanitare și a celor pentru distanțarea fizică pe toată durata desfășurării activității.
 
(PH)
 

Etichete covid-19norme sanitarecumparaturi(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live