Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Octombrie 2016
Vizualizari: 986
Comentează add

Termenul fixat pentru finalizarea anchetei în dosarul Mineriadei este sfârşitul acestui an, a declarat marţi procurorul general Augustin Lazăr.

Augustin Lazăr: Dosarul Mineriadei se va finaliza la finalul acestui an

florin-lepadatu

Procurorul general Augustin Lazăr. foto: captura video.

Termenul fixat pentru finalizarea anchetei în dosarul Mineriadei este sfârşitul acestui an, a declarat marţi procurorul general Augustin Lazăr.

El a precizat că există un plan de anchetă foarte clar, un grafic de acte de urmărire penală cu termene stabilite, astfel încât să poată fi instrumentate, într-un termen absolut rezonabil.

Pe de altă parte, procurorul general a menţionat că dosarul Revoluţiei este instrumentat în continuare şi în cursul anului următor se va apropia de finalizare.

Augustin Lazăr a mai spus că termenele sunt fixate de procurorii care lucrează în cauze, ei îşi evaluează actele pe care le mai au de făcut, le discută cu procurorul ierarhic şi îşi apreciază singuri nevoia de resurse şi de timp.

În legătură cu întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, Augustin Lazăr a precizat că a dat asigurări că există resurse şi voinţă pentru o anchetă efectivă şi temeinică în dosarele Mineriadei şi Revoluţiei, informează Agerpres.


Etichete termenedosaremineriadarevolutieprocuror general augustin lazarprocurori

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live