Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Decembrie 2013
Vizualizari: 1388
Comentează add

În apropierea sărbătorilor de iarnă apar tot mai multe mărfuri contrafăcute, jucării necorespunzătoare vârstei sau alimente care nu au menţionat termenul de valabilitate.

"Atenţie la etichete", avertizează Protecţia Consumatorului

radiojurnal

Foto: Arhiva.

Cumpărătorii trebuie să fie atenţi la etichetele produselor achiziţionate în această perioadă, avertizează reprezentanţii Protecţiei Consumatorului.

În apropierea sărbătorilor de iarnă apar tot mai multe mărfuri contrafăcute, jucării necorespunzătoare vârstei sau alimente care nu au menţionat termenul de valabilitate.

"Trebuie să avem grijă asupra produselor care în mod conştient au un preţ mult mai mic decât cunoşteam noi sau eram obişnuiţi să fie, pentru că au apărut în această perioadă foarte multe produse contrafăcute şi care nu prezintă aceleaşi norme de calitate" a declarat şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului, Sorin Susanu, pentru Radio România Târgu Mureş.

La rândul lor, medicii avertizează asupra pericolului trichinelozei, care poate fi letală.

"Noi recomandăm ca în momentul când se sacrifică porcul cetăţenii să ia legătura cu medicii veterinari din teritoriu pentru efectuarea examenului trichineloscopic în vederea evitării îmbolnăvirii cu trichneloză" a spus directorul executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş, Vasile Oprea.


Etichete Crăciuncadouricumpărăturivalabilitatetermensărbătoarealimentejucăriimarfăcomerţ

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live