Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

15 Decembrie 2015
Vizualizari: 1247
Comentează add

Liderul Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a declarat, că valul de atacuri împotriva israelienilor este rezultatul disperării tinerilor palestinieni.

Atac terorist la Ierusalim soldat cu 11 victime

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Liderul Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas. Foto: cooper.edu.

Ierusalimul a fost ieri după-amiază scena unui nou atac terorist cu maşină. care s-a soldat cu 11 victime.

Un tânăr palestinian a intrat pe trotuar cu autoturismul, încercând să ucidă cât mai mulţi pietoni, într-un loc aglomerat din apropierea autogării centrale.

Autorul atacului a fost neutralizat de forţele de ordine. 

Comandantul poliţiei a declarat că intervenţia rapidă a forţelor de ordine a împiedicat comiterea altor atacuri cu un topor aflat în maşina teroristului.

Liderul Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a declarat, că valul de atacuri împotriva israelienilor este rezultatul disperării tinerilor palestinieni.

Mahmoud Abbas motivează, din nou, din punct de vedere religios atacurile teroriste palestiniene, fără să le condamne.

El a evocat din nou Moscheea al-Aqsa.

Liderul Autorităţii Palestiniene a enumerat, de asemenea, continuarea construcţiilor israeliene în colonii şi restricţiile de circulaţie, cauze care provoacă ce el a numit nemulţumire populară.

Într-un discurs la Ramallah, care a marcat Ziua internaţională de luptă împotriva corupţiei, Mahmoud Abbas a spus că nici măcar nu poate să-i întrebe pe tinerii palestinieni de ce îi atacă pe israelieni.

Referindu-se la atacurile cu topoare, cuţite şi autovehicule, Mahmoud Abbas pretinde că tinerii palestinieni sunt disperaţi deoarece statul palestinian nu există.

El a condiţionat reluarea procesului de pace de oprirea construcţiilor israeliene şi eliberarea deţinuţilor palestinieni. 


Etichete IsraelIerusalimatac terorist cu maşinătânăr palestinianstaţie de autobuzliderul Autorităţii PalestinieneMahmoud Abbasdisperare"două state"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live