Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

6 Iulie 2022
Vizualizari: 339
Comentează add

Festivalul Neversea are loc între 7 şi 10 iulie în Constanţa.

Astăzi începe "cel mai mare festival de pe o plajă din Europa", Neversea

sergiu-stet

 Foto: Arhivă.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, îşi deschide porţile, la Constanţa, peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume fiind prezenţi la eveniment.

Potrivit organizatorilor citați de Agerpres, fanii Neversea vor fi întâmpinaţi de personaje pline de culoare, de animatori, dansatori şi decorurile fantastice de pe The Island of Dream.
 
Pe timpul zilei, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activităţi, cu zone de relaxare, de mâncare şi băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, un cinematograf, experienţe VR, ecrane kinetice, scene şi workshop-uri tematice sau walking act-uri.
 
Compania Jump In Dance va ajunge la malul Mării Negre cu cei 50 de dansatori şi animatori pentru a activa atmosfera celor patru zile de festival. Sesiunile de dans pe plajă vor include şi o trupă de dansatori profesionişti de samba, Samba du Brasil.
 
Totodată, vineri şi sâmbătă, organizatorii festivalului au pregătit un show aviatic unic realizat în parteneriat cu Aeroclub România şi formaţia de înaltă acrobaţie 'Şoimii României'.
 
Începând din acest an, în perimetrul festivalului fanii vor descoperi Designers' Nest, un hub de clothing şi beauty.
 
Peste 20 de designeri români, artişti de make-up şi hairstyle sunt prezenţi în această zonă de unde participanţii îşi pot cumpăra outfitul de festival şi pot primi recomandări despre ce stil de machiaj sau hair styling se potriveşte la cel mai mare party de la malul Mării Negre, menţionează organizatorii.
 
Biletele de o zi şi abonamentele pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de distracţie la mare sunt disponibile pe neversea.com.
 
Organizatorii festivalului reamintesc că obiectele interzise sunt: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (excepţie cremă de plajă), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuţite, arme, obiecte contondente, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni.
 
Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.
 
Festivalul Neversea are loc între 7 şi 10 iulie în Constanţa. 
 

Etichete NeverseaConstanțaFestivalmuzicătineret

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live