Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Noiembrie 2019
Vizualizari: 259
Comentează add

Ministrul economiei, Virgil Popescu, a declarat că s-a găsit o soluţie în privinţa asigurării căldurii pentru bucureşteni, în contextul falimentului RADET.

Asigurarea căldurii pentru bucureşteni

florin-lepadatu

 Foto: Arhiva/ bucurestifm.ro

Ministrul economiei, Virgil Popescu, a declarat că s-a găsit o soluţie în privinţa asigurării căldurii pentru bucureşteni, în contextul falimentului RADET.

El a spus că a avut discuţii cu principalii creditori ai acestei regii, din care a rezultat că Primăria Capitalei trebuie să facă în continuare comenzi către ELCEN până la licenţierea nou înfiinţatei companii Termoenergetica.

Ministrul economiei a subliniat că această companie a fost înfiinţată în luna august, dar până acum nu şi-a luat licenţa pentru distribuţia agentului termic.

De altfel, Consiliul General al Capitalei a introdus suplimentar pe agenda şedinţei de joi un proiect de hotărâre prin care serviciul de termoficare pentru Bucureşti va fi delegat către noua companie.

Pe ordinea curentă se afla doar un proiect prin care RADET era împuternicit să înceapă procedura de achiziţionare a energiei termice pentru zonele deficitare, Aviaţiei-Pipera şi Colentina-Fundeni, potrivit Rador.


Etichete RADETcăldură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live