Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

9 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1358
Comentează add

Armata siriană a declarat victoria asupra Daesh, organizaţia teroristă Stat Islamic, după ce a preluat controlul asupra ultimului bastion la al-Bukamal

Armata siriană anunţă că organizaţia teroristă Stat Islam a fost înfrântă

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

 

 Armata siriană a declarat victoria asupra Organizaţiei teroriste Stat Islamic, pe teritoriul sirian. Siria consideră că s-a pus capăt perioadei de dominare teritorială a Daesh, după cum relatează corespondentul RRA la Ierusalim Dragoş Ciocârlan.

Armata siriană a declarat victoria asupra Daesh, organizaţia teroristă Stat Islamic, după ce a preluat controlul asupra ultimului bastion la al-Bukamal. Nu se ştie care este soarta liderilor Daesh, inclusiv a lui al Baghdadi.

Siria consideră că Daesh a fost eliminată, în urma luptelor din ultimile luni. Armata siriană sprijinită de miliţiile şiite, cu ajutorul forţelor ruse şi ale Iranului, îşi asumă prăbuşirea infrastructurii teroriste Daesh.

Unii jihadişti s-au predat, alţii au fugit spre frontiera cu Irakul, dar mulţi au intrat în clandestinitate. Al Baghdadi, care a proclamat aşa-zisul califat, la moscheea din Mosul, în 2014, nu a mai fost văzut decât într-o înregistrare video difuzată în septembrie, în care îi îndemna pe jihadişti să continue lupta.


Etichete Armata sirianăSiriaDaeshOrganizaţia Stat Islamical Baghdadial-Bukamal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live