Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

15 Octombrie 2019
Vizualizari: 776
Comentează add

Întâlnirea conducerii Statului Major al Apărării cu membrii delegației Armatei României care vor participa la Jocurile Mondiale Militare CISM din China.

Armata României va participa la Jocurile Mondiale Militare din China

radu-dobritoiu

Generalul-maior Vasile Toader, locțiitorul pentru operații și instrucție al șefului Statului Major al Apărării, s-a întâlnit, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu membrii delegației Armatei României care vor reprezenta țara noastră la Jocurile Mondiale Militare ale Consiliului Internațional al Sportului Militar (CISM), care vor avea loc în China.

Jocurile Mondiale Militare se vor desfășura în perioada 16-29 octombrie, în capitala provinciei Hubei, Wuhan, iar Armata României participă cu o delegație formată din 80 de sportivi și 28 de antrenori, personal medical și staff tehnic.

„Este o deosebită onoare să conduc delegația Armatei României la Jocurile Mondiale Militare CISM din China. Mulțumesc antrenorilor și sportivilor pentru modul în care s-au pregătit și sunt convins că prestațiile lor vor fi motive de mândrie atât pentru noi, cei care vom fi alături de ei, cât și pentru cei de acasă. Am convingerea că vom reuși să reprezentăm cu cinste Armata României”, a precizat generalul de brigadă Dragoș Iacob, informeaza SMAp.

Generalul-maior Vasile Toader a apreciat seriozitatea de care au dat dovadă în pregătire, atât sportivii, cât și antrenorii. „Știu că v-ați antrenat și că ați îndurat multe. Cei care spun că sportul este doar o plăcere și o desfătare sunt cei care nu cunosc ce înseamnă cu adevărat sportul. Știu că ați trecut prin multe momente de frustrare, de deznădejde, de descurajare, de durere în articulații, în degete, în picioare, în toate părțile corpului, însă ați trecut peste toate  și ați reușit să performați și să vă coagulați în acest grup care este reprezentativ pentru Armata României la aceste jocuri. V-ați pregătit și este momentul în care să vă dovediți pregătirea, să vă dovediți vouă înșivă că puteți. Suntem mândri de voi și vă așteptăm cu drag acasă!”.

Participarea și reprezentarea Armatei României la acest campionat mondial oferă posibilitatea verificării nivelului de pregătire al sportivilor militari români alături de colegi din peste 100 de națiuni membre ale CISM.

Armata României este membră a Consiliului Internațional al Sportului Militar din anul 1992. Jocurile Mondiale Militare se desfășoară din 4 în 4 ani, ajungând la cea de-a 7-a ediție, și reprezintă echivalentul militar al Jocurilor Olimpice de vară.


Etichete general Vasile Toaderjocuri militare China

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live