Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Mai 2019
Vizualizari: 516
Comentează add

Este timpul ca Marea Neagră să aibă parte de colaborare între oamenii de ştiinţă, inovatori, anteprenori şi societăţi, a spus ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Hurduc

Aria de cercetare în zona Mării Negre ”va fi lărgită”

radiojurnal

Ministrul Cercetării şi Inovării, Nicolae Hurduc, a declarat, astăzi, că va fi lărgită aria de cercetare în zona Mării Negre împreună cu partenerii europeni.

La o conferinţă internaţională, care are loc astăzi şi mâine la Bucureşti, el a arătat că aceasta este o zonă de interes european.

Nicolae Hurduc a mai spus că în cadrul acestei conferinţe se va constitui un grup ştiinţific multinaţional care va lucra pe termen lung pentru a atrage proiecte, atât ştiinţifice, cât şi economice, care au ca scop revitalizarea Mării Negre.

Nicolae Hurduc: Este timpul ca Marea Neagră să aibă parte de colaborare între oamenii de ştiinţă, inovatori, anteprenori şi societăţi. Schimbările climatice, flora, fauna, nu au graniţe şi, ca atare, colaborarea între ţări nu ar trebui nici ea să aibă graniţe, când vine vorba de binele comun. Marea Neagră este la fel de importantă ca şi Marea Mediterană sau Marea Baltică, pentru că este nu doar graniţa Uniunii Europene, ci şi un mediu natural şi cultural bogat şi unic.


Etichete marea neagracercetare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live