Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

3 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1025
Comentează add

În toate bisericile Arhiepiscopiei Dunării de Jos se fac slujbe și rugăciuni pentru pomenirea victimelor incendiului, dar și pentru însănătoșirea celor suferinzi.

Arhiepiscopia Galați oferă spațiu pentru donările suplimentare de sânge Arhiepiscopia Galați oferă spațiu pentru donările suplimentare de sânge - Conține audio

maria-mandita-galati

Foto: Arhivă/Facebook.com.

Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian, a făcut un apel public atât la preoți, profesori de religie dar și simpli creștiri pentru continuarea campaniilor de donare de sânge, în vederea ajutorării victimelor incendiului din București.

Totodată, Arhiepiscopia a decis ca începînd cu 10 noiembrie să pună la dispoziție clinica “Sfinții Doctori Cosma și Damian” din cadrul Orfelinatului Eparhial “Sf. Vasile cel Mare”, acolo unde se vor putea face donări de sânge, dacă numărul donatorilor va fi prea mare pentru capacitatea Centrului Regional de Transfuzii Galați.

La îndemnul Arhiepiscopului Dunării de Jos, Casian, în toate bisericile Arhiepiscopiei Dunării de Jos se fac slujbe și rugăciuni pentru pomenirea victimelor incendiului dar și pentru grabnica însănătoșire a celor suferinzi, aflați în spitale.  

Printre victimele incendiului din clubul Colectiv se numără și gălățeanca Valentina Florea (27 de ani) și brăileanul Andrei Petre Bucă (29 ani).

Ambii vor fi înmormântați astăzi.

Mai multe știri despre incendiul din clubul Colectiv din capitală găsiți pe portalul nostru special.

AUDIO: Arhiepiscopul Casian face un apel pentru continuarea campaniilor de donare de sânge.


Etichete incendiu in clubincendiudonare de sangearhiepiscopia dunarii de josarhiepiscopul casianValentina FloreaAndrei Petre Bucăclinica Sfinții Doctori Cosma și DamianOrfelinatul Eparhial Sf. Vasile cel Mare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live