Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

6 Mai 2020
Vizualizari: 580
Comentează add

ArcelorMittal Hunedoara și-a reluat activitatea

ilie-pintea

  Siderurgist. Foto: wikimedia.org

Reprezentanții muncitorilor de la combinatul ArcelorMittal Hunedoara se întâlnesc astăzi cu administrația societății, pentru a discuta despre solicitările angajaților privind găsirea unor soluţii pentru compensarea pierderilor la salariu pe care le-au avut angajaţii societăţii în perioada de şomaj tehnic, dat fiind nivelul redus al veniturilor acestora.
 
Combinatul siderurgic ArcelorMittal Hunedoara şi-a reluat activitatea de producţie, cu respectarea normelor de protecţie a salariaţilor pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Angajaţii au primit măşti şi mănuşi de protecţie, în paralel cu asigurarea dezinfectanţilor şi materialelor igienico-sanitare. De asemenea, potrivit administrației, la intrarea şi la ieşirea din societate, dar şi în vestiare, se folosesc dezinfectanţi și se încearcă şi o suplimentare a autobuzelor pentru transportul salariaţilor.
 
Prim-vicepreşedintele Sindicatului 'Siderurgistul', Gheorghe Buitureanu, a declarat că, în urma discuțiilor de astăzi, speră să se ajungă la o compensare a pierderilor suferite de salariaţi, având în vedere că 75% este un venit foarte mic la salariile pe care le au muncitorii.
 
(PH)

Etichete ArcelorMittalHunedoarareluare activitate(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live