Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

22 Decembrie 2018
Vizualizari: 827
Comentează add

Persoanele fizice pot să-şi predea aparatura veche pentru care primesc un bon valoric între 200 şi 400 de lei, şi să achiziţioneze apoi aparatură din clasa energetică A2+ sau A3+

Aproape 27.000 de persoane s-au înscris la "Rabla pentru electrocasnice"

bogdan-isopescu

 

Toţi cei care vor să profite de Programul "Rabla pentru electrocasnice" se pot înscrie online pe site-ul Fondului de Mediu sau se pot duce direct în magazinele partenere pentru a fi ajutaţi să facă acest lucru.

Printre puţinele condiţii impuse sunt acelea de a fi cetăţean român, cu vârsta peste 18 ani, şi să nu ai datorii la stat. Ceea ce trebuie să ştii în momentul în care te înscrii este ce tip de aparat vrei să achiziţionezi şi ce clasă de consum are, pentru că în funcţie de acest lucru primeşti un voucher de 200, 300 sau 400 de lei.

Edvin Abdulachim este director comercial al unui magazin partener. 

Edvin Abdulachim: "Varianta de voucher de 200 de lei se primeşte în momentul în care acel client decide să achiziţioneze o maşină de spălat cu o clasă de consum A++. Pentru a primi 300 de lei, el va trebui să achiziţioneze un produs cu clasă energetică A+++.

Cel de 400 de lei se acordă în cazul frigiderelor cu consum A+++". 

Noul aparat electrocasnic va fi livrat acasă de către magazinul ales de tine din lista partenerilor. La livrare însă trebuie să predai vechiul aparat, în caz contrar poţi pierde voucherul.

Interesant este faptul că voucherul se poate cumula cu orice alt tip de promoţie din magazinul respectiv, astfel că îţi poţi majora avantajul financiar. 


Etichete rablaelectrocasniceEdvin Abdulachimvoucherconsum

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live