Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Luni, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Iulie 2021
Vizualizari: 515
Comentează add

Șapte persoane, inclusiv doi copii, au murit, iar alte cinci au fost rănite astăzi, în urma accidentului care a avut loc pe DN2 Bacău - Adjud.

Apelul Poliției Rutiere după valul de accidente grave

radiojurnal

Foto: Arhivă/ ISU Vâlcea

Șapte persoane, inclusiv doi copii, au murit, iar alte cinci au fost rănite astăzi, în urma accidentului care a avut loc pe DN2 Bacău - Adjud, la ieșirea din localitatea Răcăciuni.

Din primele informații, un microbuz s-a izbit frontal de un autoturism, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IGSU Bacău, Andrei Grecu.

Şi pe DN 19 Oradea - Carei a avut un accident mortal, după ce două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului, două persoane au murit, între care un copil, o alta este în stare critică, iar alte patru au fost rănite.

Tot astăzi, corespondentul RRA Gabriel Sava ne-a transmis că doi adulți și trei minori au fost răniți într-un accident care avut loc pe DN2 Focșani - Adjud, în zona localității Pufești, județul Vrancea.

Un autoturism a acroșat o căruţă, iar traficul este blocat pe ambele sensuri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii rutieri le reamintesc șoferilor cât de important este să conducă prudent.

Subinspector de poliție Alexandru Andronache: Recomandăm conducătorilor auto care se întorc de pe litoral în această după-amiază folosirea rutelor alternative pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța - București, respectiv DN 2A Constanța - Hârșova - Slobozia - Urziceni, DN 2 București. A doua rută alternativă este autostrada A2 Fetești sau Drajna, DN 3A Lehliu Gară - DN 3 Fundulea - Bucureşti şi ultima rută alternativă DN 3 Constanta - Murtfaltlar - Adamclisi - Ostrov, traversare cu bacul, Călărași - DN 21 Călărași - Drajna - A2 - Drajna - București sau din municipiul Călărași DN 3 Lehliu Gară - Fundulea - București. Pentru prevenirea accidentelor rutiere sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor să respecte limitele legale de viteză, să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc, să acorde prioritate la ieșirea din spații de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgență, exceptând cazurile justificate.

(RS)


Etichete accidente rutiereromaniamortiaccidenteautoturismepolitia rutiera(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live