Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Noiembrie 2018
Vizualizari: 771
Comentează add

Consumatorii trebuie să fie foarte atenţi cu ocazia campaniei de reduceri de Black Friday, ne sfătuieşte preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

ANPC despre campania de reduceri #BlackFriday

radiojurnal

Consumatorii trebuie să fie foarte atenţi cu ocazia campaniei de reduceri de Black Friday, ne sfătuieşte preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Pîrvu.

El spune că  ANPC se autosesizează inclusiv în cazul postărilor pe Facebook ale consumatorilor nemulţumiţi, precum şi în cazul relatărilor din presă.

Şeful Autorităţii pentru Protecţia Consumatorilor reaminteşte că un produs comandat pe internet, poate fi returnat în 14 zile fără a preciza vreun motiv.

În acest caz, primeşte înapoi banii în termen tot de14 zile.

Foarte important este şi faptul că, în cazul în care magazinul online nu precizează expres termenul de 14 zile, el se prelungeşte cu încă 12 luni.

De obicei, consumatorii se adresează  ANPC pentru nerespectarea termenelor de livrare, anularea comenzilor, trimiterea altor produse decât cele comandate sau nerestituirea contravalorii produselor în termenul legal.


Etichete black fridayconsumatoricampanie de reducerisfaturianpcmarius pirvusesizariconsumatori nemultumitimagazine online

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live