Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2022
Vizualizari: 618
Comentează add

Persoanele vaccinate cu schema completă nu mai trebuie să prezinte un test COVID negativ la intrarea în Anglia, anunţă Ambasada României la Londra.

Anglia relaxează restricțiile la intrarea în țară

radiojurnal

  Foto: Graeme Maclean, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7042940

Anglia relaxează restricțiile la intrarea în țară. Ambasada României în Marea Britanie precizează că persoanele vaccinate cu schema completă și minorii nu mai trebuie să prezinte un test COVID negativ la intrarea în această țară începând de astăzi, dar după sosire trebuie să facă totuși un asemenea test.

Însă, începând de duminică, pentru testul din ziua a doua, persoanele vaccinate și copiii de peste 5 ani pot opta pentru o variantă a unui test rapid antigen în loc de test PCR.

De asemenea, persoanele vaccinate anti-COVID nu mai sunt obligate să se autoizoleze până la sosirea rezultatului acestui test.

Persoanele nevaccinate trebuie să aibă în continuare la intrarea pe teritoriul britanic un test negativ, să prezinte dovada rezervării și achitării pachetului de două teste tip PCR și să se autoizoleze timp de 10 zile la adresa declarată la sosire.


Etichete angliamarea britanieromaniarestrictiiambasada romaniei la londravaccinatetestecoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live