Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1663
Comentează add

Angajatul Aeroportului Sibiu care a încetat din viaţă luni nu avea gripă, potrivit rezultatului anchetei epidemiologice dispuse de ministerul sănătăţii.

Angajatul aeroportului Sibiu care a decedat "nu avea gripă"

radiojurnal

Foto: Arhivă Reuters.

Angajatul Aeroportului Sibiu care a încetat din viaţă luni nu avea gripă, potrivit rezultatului anchetei epidemiologice dispuse de ministerul sănătăţii.

Într-un comunicat se precizează că decesul bărbatului, care s-a produs pe 6 ianuarie, a avut drept cauză afecţiuni pulmonare grave, pe fondul altor boli.

Alţi doi angajaţi ai aeroportului din Sibiu cu suspiciune de gripă au fost internaţi, izolaţi, li se administrează tratament specific şi li s-au prelevat probe în vederea efectuării testelor la Institutul Cantacuzino,  se mai precizează în comunicat.

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a declanşat mai multe anchete epidemiologice, atât la Aeroportul Internaţional din localitate, cât şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Acţiunea a început după ce un angajat al aeroportului, în vârstă de 30 de ani, a decedat, luni, din cauza unor afecţiuni respiratorii, iar alţi doi colegi de serviciu au fost internaţi, marţi seara, cu simptome de gripă.

Starea de sănătate a celor doi angajaţi ai aeroportului din Sibiu, internaţi aseară la Secţia de boli infecţioase a Spitalului judeţean este bună - a declarat luni, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu, Simona Berariu.


Etichete ştiri centruSibiuspitalanchetăaeroportdecesepidemiegripăbacterielaboratoranalizeDirecţia de Sănătate Publicălegionellagripă porcinăAH1N1

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live