Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Octombrie 2021
Vizualizari: 111
Comentează add

Un proiect de lege privind testarea obligatorie pe banii lor, a tuturor angajaților din sănătate care nu s-au vaccinat, va fi depus astăzi în parlament.

Angajații din sănătate care nu s-au vaccinat s-ar putea testa pe banii lor

florin-lepadatu

   Palatul Victoria - sediul Guvernului României.    Foto: gov.ro.

Un proiect de lege privind testarea obligatorie pe banii lor, a tuturor angajaților din sănătate care nu s-au vaccinat, va fi depus astăzi în parlament pentru dezbatere în procedură de urgență.
 
A fost semnat de premierul interimar Florin Cîțu, de vicepremierul Kelemen Hunor și de miniștrii interimari de la Sănătate și Interne. Tot la sfârșitul ședinței guvernului de astăzi, premierul interimar a respins apelul unor medici la carantinarea Capitalei și a județului Ilfov. O măsură mai bună ar fi ca, pentru toate activitățile economice din țară, să devină obligatoriu certificatul de vaccinare.
 
Andrei Șerban a urmărit conferința de presă la Palatul Victoria, încheiată cu puțin timp în urmă și are detalii acum în direct. Bună ziua.
 
Reporter: Bună ziua. După ședința de guvern, premierul interimar Florin Cîţu a anunţat că a inițiat un proiect de lege, alături de alți patru membri ai guvernului interimar, care prevede ca, persoanele care lucrează în domeniul sanitar care nu sunt vaccinate și nici nu au trecut prin boală, să fie obligate să se testeze pe bani proprii.
 
Premierul interimar a mai anunțat că nu ia în calcul acum carantinarea Bucureștiului și a județului Ilfov, dar că discută cu specialiștii varianta ca certificatul verde COVID să fie obligatoriu pentru orice activitate din România, măsură care ar trebui să intre în vigoare cât mai repede posibil, spunea premierul interimar. De asemenea,
 
Florin Cîțu a acuzat-o pe Ioana Mihăilă, fostul ministru al sănătății, că a pierdut o finanțare europeană de câteva milioane de euro pentru că a întârziat să aprobe documentele necesare, transmite Rador.
 

Etichete angajati din sanatatetestareguvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live