Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

19 August 2020
Vizualizari: 170
Comentează add

Angajaţi ai ISU Alba şi ai dispeceratului integrat al Serviciului Județean de Ambulanță, infectaţi cu noul coronavirus.

Angajaţi ai ISU Alba, infectaţi cu noul coronavirus

andreea-bogdan

Foto: MApN

Noi infectării cu virusul SARS-CoV-2 au fost înregistrate la mai multe inspectorate județene pentru situații de urgență. În Satu Mare peste 20 de angajați au fost diagnosticați cu COVID-19, mai mult de jumătate dintre ei la Negrești Oaș.

Şi în Alba mai mulți angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai dispeceratului integrat al Serviciului Județean de Ambulanță au fost depistați cu noul coronavirus.

Potrivit inspectorului șef ISU Alba, colonelul Adrian Guia, angajații din cadrul Inspectoratului depistați cu COVID-19 prezintă forme ușoare ale bolii și nu se poate vorbi deocamdată de un focar. 

Col. Adrian Guia, inspector șef ISU Alba: Este impropriu spus focar, pentru că aceste cazuri au apărut în timp, în decursul a două săptămâni. E drept că în momentul de față avem opt salariați care au fost detectați pozitiv și două persoane din cadrul structurii de ambulanță  județeană.

Întrebat de ce nu a făcut publică această situație din timp, șeful ISU Alba a declarat că această decizie a fost luată pentru a nu panica populația.

Col. Adrian Goia: Respectivele cazuri nu provin din același loc de muncă. Sunt salariați care acționează în cadrul Dispeceratului integrat, alături de colegii de la ambulanță, sunt salariați care au fost depistați pozitiv din concediul de odihnă și sunt salariați care au fost implicați pe zona SMURD, în transportul pacienților COVID cu prioritate.


Etichete (ii)infectarifocar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live