Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

13 Mai 2016
Vizualizari: 944
Comentează add

Ultima probă a concursului pentru ocuparea celor 1.900 de posturi de agent de ordine publică disponibile la nivel naţional va avea loc mâine.

Angajări la MAI: Ultima probă

daniela-manuta

Foto: MAI.

Ultima probă a concursului pentru ocuparea celor 1.900 de posturi de agent de ordine publică disponibile la nivel naţional va avea loc mâine.

Aproape 7.000 de candidaţi au trecut de probele medicale, fizice şi psihologice de până acum şi vor susţine testul scris în cele cinci centre zonale: de la Bucureşti, Câmpina, Iaşi, Cluj Napoca şi Slatina.

Poliţia Română le recomandă celor rămaşi în concurs să consulte pagina oficială de internet a instituţiei pentru a afla sala de concurs şi pentru a avea asupra lor un document de identitate valabil, cu fotografie.

Posibilitatea angajării în poliţie a fost primită cu interes de un mare număr de români, la momentul înscrierilor s-au prezentat circa 26.000 de persoane care îşi doreau o carieră de poliţist.


Etichete Ultima probă a concursului pentru ocuparea posturilor de polițistcentre zonaleBucureştiCâmpinaIaşiCluj NapocaSlatina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live