Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Februarie 2021
Vizualizari: 168
Comentează add

Muraru este consilier prezidenţial din 2014. A lucrat în cadrul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc încă de la înfiinţare, în 2006.

Andrei Muraru va fi desemnat ambasador al României în SUA

radiojurnal

  Istoricul Alexandru Muraru.

Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, a confirmat că Andrei Muraru, consilier prezidenţial, va fi desemnat ambasador al României în Statele Unite ale Americii. Şeful diplomaţiei s-a declarat convins că Andrei Muraru va reprezenta foarte bine România.


Bogdan Aurescu: Este o alegere foarte bună a preşedintelui României. O susţin în mod deplin. Îl cunosc personal pe domnul Muraru în calitate de consilier prezidenţial, am lucrat îndeaproape cu dânsul şi sunt absolut convins că va face o treabă excepţională în Statele Unite în calitate de ambasador.
 

Reporterul RRA, Alexandra Cristea, aminteşte că Andrei Muraru este consilier prezidenţial din 2014. A lucrat în cadrul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc încă de la înfiinţare, în 2006, ocupând diferite poziţii, de la expert cercetător, la preşedinte executiv. Este autor, coautor şi coordonator al mai multor volume de istorie contemporană.


Etichete Andrei Muraruambasador al României în SUA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live