Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Iunie 2015
Vizualizari: 787
Comentează add

Procurorii ar fi descoperit un contract de împrumut în valoare de 670 de milioane de euro, considerat fictiv, încheiat între soacra lui Vlad Moisescu şi soţia acestuia.

Andrei Chiliman va contesta decizia de sechestru pe avere

radiojurnal

  Vlad Moisescu, la DNA Ploieşti. Foto: Simona Uţă.

Primarul sectorului 1 al capitalei, Andrei Chiliman, a anunţat că va contesta decizia procurorilor de a-i pune sechestru pe întreaga avere declarată. 

Edilul a ieşit în urmă cu aproape o jumătate de oră de la sediul DNA Ploieşti, unde a fost chemat pentru audieri în dosarul de corupţie în care se află deja sub control judiciar. 
 
Liberalul Vlad Moisescu, fost trezorier al PNL Bucureşti, pentru care s-a instituit în acelaşi caz măsura controlului judiciar şi sechestrul pe bunuri mobile şi imobile, a precizat că ia şi el în calcul contestarea acestei dispoziţii. 
 
Şi consiliera personală a edilului bucureştean, Ioana Costescu, pe numele căreia s-a instituit, de asemenea, măsura sechestrului a declarat, la rându-i, la ieşirea din sediul DNA Ploieşti, că va contesta decizia procurorilor. 
 
Surse judiciare susţin că procurorii au descoperit un contract de împrumut în valoare de 670 de milioane de euro, considerat fictiv, încheiat între soacra lui Vlad Moisescu şi soţia acestuia.
 

Etichete Primarul sectorului 1 al capitaleiAndrei ChilimanaveresechestruDNA PloieştiVlad Moisescufost trezorier al PNL Bucureşticonsiliera personală a edilului bucureşteanIoana Costescu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live