Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Leu

12 August 2021
Vizualizari: 557
Comentează add

Poliţiștii şi pompierii braşoveni fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs explozia de aseară de la depozitul de artificii din Zărnești.

Anchete în cazul exploziei de la depozitul de artificii din Zărnești

adriana-leu

Foto: smurd.ro.

Poliţiștii şi pompierii braşoveni fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs explozia de aseară de la depozitul de artificii din Zărnești, în urma căreia un om a murit și unul a fost intoxicat cu fum.

Ei încearcă să stabilească toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, în vreme ce Inspectoratul Teritorial de Muncă desfăşoară propria anchetă, întrucât - din ceea ce se ştie până acum - explozia poate fi asimilată unui accident de muncă.


Reporter: Adriana Leu - Cercetările sunt în curs de desfășurare, transmite Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

La finalizarea aceastora va fi stabilită încadrarea juridică și demersurile procedurale în cauză. Ancheta este coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a venit între timp cu precizări privind intervenția. Incendiul a fost stins aseară, la ora 10:45, iar forțele s-au retras puțin după miezul nopții.

Un bărbat a murit, altul a fost intoxicat, iar o altă persoană, despre care s-a crezut inițial că este intoxicată cu fum, a plecat de la locul incendiului și a fost identificată ulterior de poliție.

Prefectul județului Brașov afirmă că victimele pregăteau un transport de artificii când s-a produs explozia.

Tânărul de 29 de ani, care și-a pierdut viața, se afla în afara programului de lucru și urmează să se stabilească ce relații de muncă avea cu firma privată care deține depozitul. În acest caz, a demarat o anchetă și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

(RS)


Etichete exploziezarnestidepozit de artificiiancgete(RS)itm

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live