Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 August 2019
Vizualizari: 917
Comentează add

Ca şi în cazul Caracal,instituţiile se învinovăţesc reciproc.Ministrul de Interne spune că cine a greşit va plăti.Apelanta ar fi sunat din casă şi ar fi dorit să pornească din nou.

Anchetă la IPJ Vrancea după o reclamaţie de şicanare în trafic

radiojurnal

 

Este anchetă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea, după ce în spaţiul public a apărut înregistrarea unor apeluri, făcute de o tânără, care reclama că este şicanată în trafic şi căreia i s-a răspuns că nu există în zonă niciun echipaj de poliţie care să o ajute.

La fel ca în cazul Caracal, instituţiile se învinovăţesc reciproc. Poliţia Vrancea susţine că dispecerul de la 112 i-ar fi spus tinerei că nu sunt echipaje de poliţie disponibile, variantă respinsă, însă, de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care gestionează numărul unic de urgenţă 112.   

Cătălina Murariu, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Vrancea: Din cele constatate până în prezent, a rezultat faptul că dispeceratul 112 şi dispecerul care era de serviciu la acel moment a apreciat că nu există o stare de pericol iminent, în condiţiile în care apelanta se afla la domiciliu, iar echipajul de poliţie arondat zonei respective se afla la o intervenţie privind sesizarea unei posibile fapte de violenţă domestică asupra unui minor de şase ani. 

Ministrul de interne, Mihai Fifor a anunţat că va trimite luni Corpul de Control la Vrancea pentru a cerceta situaţia semalată şi promite că cine a greşit, va plăti.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care gestionează numărul unic de urgenţă 112, a precizat că operatorul din cadrul Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenţă Vrancea nu a purtat discuţii cu fata despre alocarea resurselor necesare intervenţiei, coordonarea şi desfăşurarea intervenţiei fiind atribuţiile dispeceratului Poliţiei. Operatorul 112 a transferat apelul către dispecerul agenţiei specializate, în acest caz dispecerul IPJ Vrancea.  


Etichete Poliţia VranceaSTS112şicanare în trafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live