Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PET CLUB Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iulie 2019
Vizualizari: 495
Comentează add

La Caracal se deplasează inspectorul general al Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, și ministrul de Interne, Nicolae Moga, pentru a coordona activităţile de la faţă locului.

Ancheta în cazul fetelor asasinate ia amploare

radiojurnal

 FOTO: RRA/Alexandru Dolea.

Ancheta de la Caracal cu privire la uciderea unei adolescente ia amploare. Ministrul afacerilor interne, Nicolae Moga, împreună cu secretarul de stat de stat Gheorghe Nucu Marin se deplasează la Caracal, la solicitarea premierului Viorica Dăncilă, pentru a se asigura că verificarea modului în care au acţionat poliţiştii va fi făcută rapid, astfel încât eventualele nereguli să fie identificate şi să fie dispuse cele mai drastice măsuri împotriva celor vinovaţi.

Şefa guvernului a declarat că aşteaptă concluziile anchetei pentru a lua măsuri imediate.

"Eu cred că trebuie făcută o anchetă foarte serioasă, o anchetă rapidă. I-am solicitat ministrului afacerilor interne să plece la Caracal tocmai pentru a avea o anchetă rapidă, iar toţi cei care au greşit trebuie să plătească. Ceea ce este foarte trist este că, dincolo de cei care vor plăti, dincolo de măsurile pe care le vom lua - şi vom lua măsuri foarte stricte pentru ceea ce s-a întâmplat -, tragedia aceasta lasă cred că o rană în inima oricărui român", a anun'at Viorica Dăncilă.

La Caracal se deplasează şi inspectorul general al Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, pentru a coordona activităţile de la faţă locului. El a dispus şi încetarea împuternicirii adjunctului inspectorului-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul-şef al Alexe Nicolae Eugen, aflat la comanda unităţii.


Etichete Nicolae MogapolițieinternecrimăcARACALvIORICA DăncilăpOLIȚIAIoan Buda,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live