Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Iulie 2020
Vizualizari: 324
Comentează add

În ultimele 24 de ore în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Constanţa amenzile aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie au fost de peste 250.000 de lei.

Amenzi ptr nerespectarea măsurilor anti-CoVID de 5 mil lei într-o săptămână

radiojurnal

Foto: Adriana Tudose / RRA

Instituţiile cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice continuă să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultima săptămână s-au dat peste 12.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape cinci milioane de lei. În ultimele 24 de ore doar în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Constanţa amenzile aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie s-au ridicat la peste 250.000 de lei.

Redactorul RRA, Arina Petrovici a realizat o sinteză pe acest subiect.

Arina Petrovici: Poliţiştii bucureşteni au dat peste 50 de amenzi contravenţionale, însumând mai bine de 120.000 de lei. Valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie în pandemie, adică nefolosirea măştii în spaţii publice închise în spaţii comerciale şi la locul de muncă a depăşit 28.000. Noaptea trecută peste 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2. Şi în judeţul Ilfov au fost mobilizaţi mai mult de 200 de poliţişti care au aplicat amenzi de aproape 90.000 de lei în urma unor verificări privind respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a celor privind distanţarea fizică în toate zonele aglomerate, iar în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore poliţiştii şi jandarmii au sancţionat firme şi persoane pentru nerespectarea regulilor cu peste 40.000 de lei.


Etichete siguranţa publicăprevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19sancţiuni contravenţionale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live