Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

23 Noiembrie 2018
Vizualizari: 409
Comentează add

Prim ministrul Viorica Dăncilă a făcut un apel, vineri, către preşedintele Klaus Iohannis "să îşi schimbe atitudinea, în acord cu prerogativele constituţionale".

"Am convingerea că românii au nevoie de unitate"

florin-lepadatu

 

Prim ministrul Viorica Dăncilă a făcut un apel, vineri, către preşedintele Klaus Iohannis "să îşi schimbe atitudinea, în acord cu prerogativele constituţionale, pentru a nu crea incertitudine", făcând referire la numirea membrilor Guvernului.

La începutul şedinţei Executivului, premierul Viorica Dăncilă a declarat că "munca Guvernului este una de echipă şi fiecare dintre miniştri are un rol important, determinant în obţinerea rezultatelor bune pe care cetăţenii le aşteaptă de la noi.

Din păcate, constatăm cu toţii că dl. preşedinte Iohannis face tot posibilul să blocheze activitatea Guvernului în două domenii vitale.

Considerăm că astfel de acţiuni politice nu îşi au locul, mai ales în această perioadă în care ne pregătim pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE şi, în acelaşi timp, an în care sărbătorim Centenarul.

Ar fi momentul să ne bucurăm de consens, să ne bucurăm de înţelegere, de linişte, la 100 de ani de la Marea Unire.

Fac un apel public către dl preşedinte Iohannis să îşi schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituţionale, pentru a nu crea incertitudine în două domenii atât de importante.

Am convingerea că românii au nevoie de unitate şi ca instituţiile statului să funcţioneze coerent şi să găsească soluţii care răspund cel mai bine nevoilor cetăţenilor".


Etichete Viorica Dăncilăguvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live