Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Decembrie 2019
Vizualizari: 3271
Comentează add

"All I Want for Chrismas Is You", un cântec celebru din repertoriul cântăreţei Mariah Carey, a urcat pentru prima dată pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de single-uri.

"All I Want for Chrismas Is You"

florin-lepadatu

 Mariah Carey. Foto: facebook.com

"All I Want for Chrismas Is You", un cântec celebru din repertoriul cântăreţei Mariah Carey, a urcat pentru prima dată pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de single-uri din Statele Unite, la 25 de ani după lansarea sa oficială, relatează France Presse.

Cântecul a fost lansat iniţial pe 1 noiembrie 1994 odată cu albumul "Christmas", dar nu a făcut obiectul unei lansări separate pe single şi nu putea din acest motiv să intre, în epocă, în acest clasament.

"All I Want for Christmas Is You" a beneficiat în acest an de o nouă campanie de promovare, odată cu relansarea albumului "Christmas" şi de un nou videoclip.

Acesta a folosit secvenţe înregistrate în timpul filmărilor de la videoclipul original, dar care nu au fost vizionate niciodată de publicul larg.

Apropierea Crăciunului, un turneu susţinut de Mariah Carey în Statele Unite şi utilizarea inteligentă de către artista americană a reţelelor de socializare au contribuit la această performanţă, propulsând acest cântec pe primul loc în topul Billboard şi devenit primul No.1 al vedetei pop după o pauză de peste 11 ani.


Etichete Mariah Carey

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live