Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Martie 2016
Vizualizari: 1166
Comentează add

Consiliul Judeţean Neamţ anunţă că alimentarea cu apă în municipiul va fi reluată în totalitate până cel mai târziu mâine dis-de-dimineaţă.

Alimentarea cu apă în Piatra Neamţ, "reluată până mâine dimineață"

radiojurnal

Foto:Arhivă.

Alimentarea cu apă în municipiul Piatra Neamţ va fi reluată în totalitate până cel mai târziu mâine dis-de-dimineaţă, promite Consiliul Judeţean Neamţ, după ce a discutat azi problema cu directorii companiei furnizoare.

Astăzi locuitorii din cartierul Dărmăneşti, unul dintre cele mai mari din oraş, au primit apă transportată cu cisternele de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Cartierul este capat de linie pentru sistemul care alimenteaza municipiul Piatra Neamţ şi localitatile limitrofe, astfel că problema lipsei de apă a persistat după patru zile de la o avarie care a lăsat jumătate din locuitori fără apă, dar care a fost remediată.

Astăzi, locuitorii din cartierul Dărmăneşti, unul dintre cele mai mari din Piatra Neamţ, tot nu au apa la robinet, transmite corespondentul RRA, Geanina Buftea.

Cei de la compania de distribuţie susţin că se pompează apă în sistem, dar rezervoarele sunt goale, consumul este foarte mare şi durează până se echilibrează.

Între timp Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să deplaseze autospeciale cu apă în zona afectată pentru a transporta apă potabilă.

Maşinile sunt pe teren, dar oamenii sunt revoltaţi de modul în care au gestionat autorităţile această criză a apei, cu care nu s-au mai confruntat în utimii 40 de ani.


Etichete alimentarea cu apa piatra neamtcj neamtlocuitoricartierul darmanestiisuavarie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live