Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL *Meteo* ) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Ianuarie 2022
Vizualizari: 355
Comentează add

Ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila, merge astăzi la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, care a fost afectat de un incendiu, anul trecut.

Alexandru Rafila, vizită la la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa

radiojurnal

 Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. FOTO: gov.ro

Ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila, merge astăzi la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, care a fost afectat de un incendiu, anul trecut.

Pe 1 octombrie 2021, 7 pacienţi de la această unitate medicală au murit, iar ceilalţi au fost evacuaţi şi spitalizaţi în spitale din judeţ, dintre aceştia 5 au decedat ulterior.

Ministrul va discuta cu autorităţile locale şi cu echipa de conducere a spitalului, în vederea găsirii unei soluţii de redeschidere a unităţii, pentru a acorda asistenţă medicală specializată, în condiţii de siguranţă pacienţilor infectaţi COVID - informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.

Vinerea trecută, aflat într-o vizită la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu", din capitală, Alexandru Rafila a anunţat că sunt făcute demersuri pentru redeschiderea unităţilor medicale care au fost afectate de incendii în ultima perioadă.


Etichete alexandru rafilaspitalconstantaministerul sanatatii(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live