Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

28 Martie 2011
Vizualizari: 1258
Comentează add

Echipele de intervenţie rapidă din Canada au emis o alertă, într-o localitate din provincia canadienă Ontario, după ce 25 de vagoane ale unui un tren care transporta produse chimice a deraiat. Nu s-au înregistrat victime.

Alertă într-o provinicie din Canada

ionut-dragu

Vagoane ale unui tren deraiat. Foto: Arhivă AP.

12 case au fost evacuate duminică după deraierea unui tren care transporta produse chimice şi petroliere într-o localitate din provincia canadiene Ontario, situată la 100 km est de Toronto.

Potrivit autorităţilor canadiene, citate de AFP, echipele de intervenţie au declanşat spre sfârşitul după-amiezii starea de alertă în sectorul Cobourg.

Societatea de transport canadiană Via Rail a cerut localnicilor din zonă să-şi părăsească "imediat" domiciliile, mobilizând autobuze pentru a asigura transportul pasagerilor.

Deraierea celor 25 de vagoane de tren care transportau produse chimice a antrenat suspendarea traficului feroviar pe liniile Toronto-Ottawa şi Toronto-Montreal.

Potrivit televiziunii publice canadiene CBC, accidentul, care a avut loc în mijlocul zilei, nu s-a soldat cu niciun rănit, dar a provocat un început de incendiu, stins rapid de pompieri.

Biroul Securităţii Transporturilor din Canada a indicat că a trimis la faţa locului o echipă de anchetatori pentru a stabili cauzele accidentului.


Etichete Canadaalertăproduse chimicetrenvagoaneOntarioCobourgVia Rail

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live