Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Decembrie 2015
Vizualizari: 971
Comentează add

UPDATE: Alarma cu bombă de la Şcoala generală numărul 4 din Hunedoara este una falsă , anunţă corespondentul Radio România Actualităţi, Dorin Corpade.

Alertă cu bombă la o școală din Hunedoara

radiojurnal

Foto: Arhivă.

UPDATE: Alarma cu bombă de la Şcoala generală numărul 4 din Hunedoara este una falsă , anunţă corespondentul Radio România Actualităţi, Dorin Corpade.

În urma investigaţiilor făcute, poliţia a descoperit că persoana care a sunat dimineaţă la numărul de urgenţă 112 este un copil de 13 ani, elev al acestei şcoli. El şi- a recunoscut fapta, iar în acest caz a fost întocmit dosar penal. Minorul provine de la un Centru de plasament din localitate. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cursurile au fost oprite în această dimineaţă, la Şcoala generală numărul 4 din Hunedoara, iar elevii au fost evacuaţi , după ce un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa plasarea unei bombe în zonă.

Din primele verificări se pare că vocea care a sunat la numărul de urgenţă ar aparţine unui copil, susţin surse citate de corespondentul Radio România Dorin Corpade.

Zona a fost izolată, iar la faţa locului au fost mobilizate echipe ale serviciului român de informaţii, ale pompierilor şi poliţiei care fac verificări.

Dacă informaţia se va dovedi falsă, se va trece la identificarea persoanei care a alertat  autorităţile şi la aplicarea sancţiunilor prevăzute de lege.
 


Etichete alerta cu bombascoalahunedoaraapeleleviSRI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live