Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

4 Ianuarie 2014
Vizualizari: 1291
Comentează add

Întreaga cantitate de deşeuri animale, respectiv 200 de copite de cai descoperite în albia râului Siret, a fost strânsă şi transportată la o firmă de incinerare.

Albia râului Siret a fost igienizată

mihaela-buculei-suceava

 Foto: Arhivă.

Întreaga cantitate de deşeuri animale, respectiv 200 de copite de cai descoperite în albia râului Siret, a fost strânsă şi transportată la o firmă de incinerare.

Autorităţile din Suceava spun că zona a fost igienizată şi că a fost începută o anchetă.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a spus că au fost făcute verificări la abatorul din judeţul Suceava, care comercializează carne de cal, şi s-a stabilit că tot ce au abatorizat au dus în Polonia, la cererea partenerului polonez fiind livrate copitele şi capetele cailor.

Poliţia judeţeană Suceava, în colaborare cu inspectori ai Gărzii Naţionale de Mediu şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare Suceava, face cercetări pentru poluare prin evacuare în apă, în atmosferă sau pe sol a unor deşeuri sau substanţe periculoase.

Şi amintim faptul că în albia râului Siret, în dreptul satului Băneşti din comuna suceveană Fântânele, şi pe partea cealaltă a râului, dinspre comuna Vorona din judeţul Botoşani, au fost descoperite aproximativ 200 de copite de cai care au fost aruncate în zonă.

Ancheta în acest caz continuă pentru identificarea vinovaţilor. 


Etichete SiretSuceavaalbiecopite de calabatorpolițieanchetăFântânele

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live