Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI CU SOARE Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Iunie 2015
Vizualizari: 1488
Comentează add

Oamenii de afaceri selectaţi vor primi Alocaţie Financiară Nerambursabilă de maximum 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 120.000 lei.

Ajutor guvernamental pentru unii tineri oameni de afaceri

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Tinerii oameni de afaceri se pot înscrie de astăzi pe site-ul Ministerului Energiei, Mediului de Afaceri şi Intreprinderilor Mici şi Mijlocii pentru accesarea ajutoarelor de minimis de la stat de până la 120.000 de lei. 
 
Sistemul online de înscriere în Programul START 2015 s-a deschis de la ora 10:00 şi este accesibil celor interesaţi până în seara zilei de 1 iulie. 
 
Antreprenorii interesaţi trebuie să trimită solicitarea acordului de principiu pentru finanţare şi planul de afaceri completat. 
 
Cei selectaţi vor primi Alocaţie Financiară Nerambursabilă de maximum 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 120.000 lei. 
 
Ei, însă, trebuie să dispună de o contribuţie proprie de minimum 10%. Guvernul estimează acordarea de ajutoare de minimis pentru cel puţin 150 de beneficiari. 
 
Programul îşi propune să încurajeze şi să stimuleze crearea şi dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii.

Etichete Tinerii oameni de afaceriaccesarea ajutoarelor de minimisProgramul START 2015alocaţie Financiară Nerambursabilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live