Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

30 August 2012
Vizualizari: 2824
Comentează add

Pentru a evita aglomeraţia din această perioadă compania TAROM le solicită pasagerilor să se prezinte în aeroport cu cel puţin două ore înainte de ora programată.

Aglomeraţie pe Otopeni la check-inul TAROM

alex-lancuzov

Compania TAROM îşi informează clienţii că în această perioada timpul de efectuare a formalităţilor de check-in în aeroport este mult mai mare.

TAROM precizează că acest lucru se datorează numărului foarte mare de pasageri atât pe cursele regulate, cât şi pe numeroasele curse charter efectuate de companie în această perioadă.

În acest sens, compania aeriană îşi roagă pasagerii să se prezinte în aeroport cu cel puţin două ore înainte de plecarea cursei, aşa cum este prevăzut în condiţiile de călatorie, pentru a evita aglomeraţia şi a scurta timpul de aşteptare.

TAROM le reaminteşte clienţilor săi că există şi posibilitatea de a efectua check-in atât online, pe www.tarom.ro, cât şi la chioşcurile de self-checkin din aeroport.

"Regretăm toate aceste inconvenienţe şi asigurăm pasagerii că depunem toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii şi pentru efectuarea tuturor curselor fără întarzieri", se mai arată într-un comunicat al companiei.


Etichete TAROMcheck-inaeroportpasager

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live