Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iulie 2019
Vizualizari: 387
Comentează add

Sfârşitul de săptămână şi vremea frumoasă îi determină pe numeroşi români să plece pentru câteva zile la munte sau la mare.

Aglomerație pe drumurile către litoral şi munte

radiojurnal

 Foto: Arhiv

Sfârşitul de săptămână şi vremea frumoasă îi determină pe numeroşi români să plece pentru câteva zile la munte sau la mare.

Circulaţia se intensifică deja pe drumurile către aceste destinaţii, atrage atenţia inspectorul principal Dalia State, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Valorile de trafic sunt în creştere, în prezent, pe Autostrada Soarelui şi ne aşteptăm să se circule intens pe tot parcursul zilei, întrucât sunt aşteptaţi mulţi turişti în acest weekend pe litoralul Mării Negre. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Drumul Naţional 39, în staţiunile de pe litoral, mai exact între Eforie Nord şi Eforie Sud. Totodată, şi pe Drumul Naţional 1, Valea Prahovei, valorile de trafic au început să crească, în prezent, circulându-se îngreunat în zona Comarnic, pe sensul de urcare către staţiunile montane şi, totodată, în Buşteni, pe ambele sensuri de mers", a declarat Dalia State.


Etichete Dalia StateCentrul Infotrafic al Poliţiei Românecirculațiedrumurișoselemașini

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live