Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 17 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela Petcu

18 Iunie 2018
Vizualizari: 915
Comentează add

Odată cu începerea vacanței de vară, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu se înregistrează creșteri ale tranzitului de persoane.

Aglomeratie la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu

marcela-petcu

Foto: Marcela Petcu

Odată cu începerea vacanței de vară, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu se înregistrează creșteri ale tranzitului de persoane. Și asta datorită faptului că foarte mulți români merg să își petreacă concediile în țări precum Grecia, Bulgaria și Turcia.

În perioada 15-17 iunie, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au tranzitat frontiera aproximativ 76.000 de persoane și peste 22.000 de mijloace de transport, cele mai mari valori de trafic înregistrându-se la ieșirea din țară. Astfel, în perioada amintită, au ieșit din țară 40.941 de persoane, călătorind cu peste 11.000 de mijloace de transport.

Inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, comisar șef Nicu Răboj, ne-a declarat că valorile de trafic au fost cu 15% mai mari față de un week-end obișnuit.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a dispus toate măsurile aflate în competența instituției pentru reducerea timpilor de așteptare și asigurarea unui control operativ. Astfel, au fost efectuate redistribuiri de personal de pe sensul de intrare în țară pe cel de ieșire și invers, în funcție de valorile de trafic.

Polițiștii de frontieră spun că, și în următoarea perioadă, se așteaptă la valori crescute ale traficului de persoane, deoarece foarte mulți români vor pleca să își petreacă concediile în Bulgaria, Turcia sau Grecia.


Etichete aglomeratiePunctul de Trecere a Frontierei Giurgiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live