Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Joi, 13 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

27 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1070
Comentează add

Aeroportul internaţional Ngurah Rai, din insula indoneziană Bali, şi-a încetat luni operaţiunile ca urmare a creşterii nivelului de alertă în privinţa vulcanului Agung.

Aeroportul din Bali, închis

florin-lepadatu

 

Aeroportul internaţional Ngurah Rai, din insula indoneziană Bali, şi-a încetat luni operaţiunile ca urmare a creşterii nivelului de alertă în privinţa vulcanului Agung, care aruncă de sâmbătă lavă şi cenuşă, şi în faţa riscului iminent al unei erupţii majore, au informat surse oficiale, citate de agenţia EFE.

Instalaţiile aeroportuare au fost închise la prima oră a zilei şi vor rămâne astfel timp de 24 de ore, cu revizuiri periodice ale situaţiei la interval de 6 ore, a arătat directorul de comunicare al agenţiei indoneziene pentru gestionarea dezastrelor, Sutopo Purwo Nugroho. 

Agenţia indoneziană pentru gestionarea dezastrelor a anunţat luni creşterea la 4, maxim, a nivelului de alertă în privinţa vulcanului Agung din insula Bali şi a avertizat locuitorii de pe o rază de circa 8-10 km în jurul acestui munte să evacueze zona imediat, transmite Agerpres.

Zeci de zboruri au fost anulate pe insula Bali, una dintre principalele atracţii turistice din Indonezia, după erupţia vulcanului Agung, care a aruncat fum la mii de metri înălţime, au informat duminică autorităţile.


Etichete Bali

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live