Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Iunie 2021
Vizualizari: 337
Comentează add

Aeroportul Băneasa va deveni aeroport de business.

Aeroportul Băneasa va deveni aeroport de business

radiojurnal

Foto: Alex Lancuzov

Aeroportul Băneasa va deveni aeroport de business.

Lucrările de modernizare se vor încheia la termen, conform contractului, pe 21 iulie, ceea ce va permite redeschiderea lui și pentru zborurile comerciale, după o pauză de peste opt ani în care a operat doar zborurile private.

S-au finalizat şi lucrările de restaurare ale Salonului Oficial de la Băneasa, care va primi delegațiile și oficialii pentru Campionatul European de Fotbal Euro 2020 - prima partidă la București, pe stadionul Arena Națională, fiind programată duminică, 13 iunie.


Valentin Iordache, director de operațiuni al Aeroportului Băneasa: Pe acest aeroport, prin Salonul Oficial, vor fi prelucrate la plecare delegațiile Euro care participă la meciurile de la București; mă refer aici la Macedonia de Nord, cu Ucraina și Austria. Dacă Macedonia de Nord și Ucraina vor avea baze la București, Austria va veni aici doar pentru meciuri, deci sunt aduși cu avionul, a doua zi joacă meciul și imediat, noaptea târziu, pleacă înapoi în Austria. Un plus pentru terminalul de aviație generală, pe acolo vor veni și oficialități ale UEFA, dar și oficialități la nivel de șefi de stat, de guvern din Europa, care vor dori să vină la meciurile de la Euro de la București.


Etichete aeroportcheck in(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live