Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Decembrie 2019
Vizualizari: 407
Comentează add

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că nu e normal ca o persoană, care trebuie să primească la timp pensie sau ajutor de şomaj, să meargă personal după diferite adeverințe

Adeverințele pt. pensionari sau șomaj "vor cădea în sarcina instituțiilor"

radiojurnal

 Ministrul Muncii, Violeta Alexandru (în partea dreaptă, în verde).               Foto: facebook.com/nevedemlafirulierbii.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi Casa Naţională de Pensii vor avea din 1 ianuarie acces direct la REVISAL, baza de date cu toţi angajaţii din România, gestionată de Inspecţia Muncii, a anunţat ministrul, Violeta Alexandru.

Ea a precizat că nu e normal că o persoană, care trebuie să primească la timp indemnizaţie, pensie, ajutor de şomaj, să meargă personal după diferite adeverinţe sau să aştepte ca o instituţie să-i comunice alteia diferite informaţii, a scris ministrul muncii pe pagina sa de Facebook.

Toate instituţiile din coordonarea Ministerului Muncii vor lua, pe baza unei parole de acces, datele necesare despre situaţia solicitantului direct din REVISAL, a mai scris ministrul Violeta Alexandru.


Etichete ANOFMșomajpensiiCNPREVISALVioleta Alexandru

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live