Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Decembrie 2015
Vizualizari: 857
Comentează add

Radiodifuziunea Română este singura instituţie subordonată Parlamentului care a avut rezultate pozitive, afirmă deputatul PSD Mădălin Voicu.

Activitatea SRR, apreciată de parlamentari din toate formațiunile politice

radiojurnal

Foto: rador.ro

În comisiile de specialitate, sumele alocate în proiectul de buget pentru Institutul Cultural Român, TVR şi Societatea de Radiodifuziune au fost aprobate fără amendamente.

La dezbateri, senatorii şi deputaţii din toate formaţiunile politice au felicitat activitatea desfăşurată de Radioul public şi modul în care instituţia a gestionat banii.

Mădălin Voicu, deputat PSD: "Radiodifuziunea Română este singura instituţie subordonată parlamentului, comisiilor pentru cultură care a avut rezultate pozitive, unele chiar lăudabile, şi cred că este un exemplu şi pentru celelalte instituţii subordonate nouă".

Preşedintele director-general al SRR, Ovidiu Miculescu, a precizat că şi anul viitor sumele alocate vor fi folosite în mod eficient, în interesul ascultătorilor.

Ovidiu Miculescu: "Din punctul de vedere al banilor, Societatea Română de Radidifuziune este în regulă, încasările noastre din sursele proprii sunt bune şi în anul 2016 vom folosi eficient şi în beneficiul ascultătorilor aceste fonduri".


Etichete SRRParlamentdezbaterisenatoriPSDOvidiu Miculescumadalin voicudeputati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live