Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Bahor, Brăila

26 Mai 2011
Vizualizari: 1149
Comentează add

Locuitorii din Ianca, Făurei şi din localităţille învecinate sunt aşteptaţi să depună aparatura electrică şi electronică veche sau defectă.

Acţiune de colectare a deşeurilor

gina-bahor-braila

După succesul înregistrat la prima acţiune de colectare selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electornice (DEEE), în judeţul Brăila, Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, împreună cu Primăriile Ianca şi Făurei organizează, în ziua de 28 mai, o nouă acţiune de colectare.

Locuitorii din Ianca, Făurei şi din localităţille învecinate sunt aşteptaţi să depună aparatura electrică şi electronică veche sau defectă.

În cazul echipamentelor voluminoase, activitatea de colectare DEEE se va derula prin preluarea gratuită de la domiciliu.

Toţi deponenţii vor fi înscrişi la o tombolă cu premii şi vor avea şansa să câştige unul din cele 25 de premii: 5 aspiratoare, 5 roboţi de bucătărie şi 15 maşini de găurit, puse în joc.

Tragerea la sorţi a câştigătorilor la tombolă va avea loc sâmbătă 28 mai, ora 19.00, la Casa de Cultură a Oraşului Ianca.

Prima acţiune de colectare selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice a fost derulată în Brăila, la începutul lunii mai, de către Asociaţia RoRec şi Primăria municipiului.

Campania ''Locul deşeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare'', i-a mobilizat pe brăileni şi s-au colectat 14.810 de kilograme de deşeuri în cele 8 puncte de colectare provizorii şi prin preluarea deşeurilor voluminoase de la domiciliu.


Etichete Ştiri Sud-Estdeşeuricolectare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live