Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andreea Bogdan

21 Noiembrie 2018
Vizualizari: 456
Comentează add

Universitatea „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia se va implica în proiectul Via Transilvanica implementat de către Asociația Tășuleasa Social.

Acțiune caritabilă "Via Transilvanica"

andreea-bogdan

  Tiberiu Uşeriu în primele momente după ce a trecut linia de sosire a ediţiei din 2017 a ultramaratonului       Foto: facebook.com/6633ArcticUltra.

În anul Centenar, în contextul fenomenului Giving Tuesday, Universitatea „1 Decembrie 1918" din Alba Iulia alege să facă un pas pe „Drumul care unește”, prin implicarea în proiectul Via Transilvanica implementat de către Asociația Tășuleasa Social.

Administratorul acestui ONG este Tiberiu Ușeriu, câștigatorul Ultramaratonului Arctic din acest an. În perioada 20-26 noiembrie, în intervalul orar 9-15, Universitatea derulează o campanie de strângere de obiecte simbolice (tradiționale sau cu motivele Unirii și/sau ale Tricolorului).

Bunurile donate, precum și creații ale studenților Cercului de Marketing și ale Cercului de Etnologie și Folclor din cadrul Universității vor fi comercializate în cadrul unui târg care va avea loc marți, 27 noiembrie, începând cu ora 10, în cadrul Universității.

Banii obtinuți în urma târgului vor fi donați Asociatiei Tășuleasa Social pentru a marca o parte din traseul Via Transilvanica.


Etichete Via Transilvanicasociația Tășuleasa SocialAlba IuliaTiberiu Ușeriu,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live