Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE MILIOANE DE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

25 August 2021
Vizualizari: 313
Comentează add

Liderii coaliței de guvernare au ajuns la un acord în privința proiectului de rectificare bugetară.

Acord în privința proiectului de rectificare bugetară

-

Președintele PNL, Ludovic Orban.          Foto: Agerpres.

Liderii coaliției de guvernare au ajuns la un acord în privința proiectului de rectificare bugetară care urmează să fie adoptat prin ordonanță de urgență. Potrivit președintelui PNL, Ludovic Orban, aceştia au clarificat și neînțelegerile legate de Planul Național de Investiții 'Anghel Saligny', reprezentanții USR Plus punând mai multe condiții pentru a accepta proiectul.

Ludovic Orban: Colegii de la USR Plus au formulat propuneri legate de introducerea de standarde de cost. Ştim că se finanțează investiții în infrastructura de apă, canal, gaz și rutieră, infrastructura rutieră; de asemenea, procedură transparentă, să se înființeze o platformă digitală în care să se poată urmări evoluția fiecărui proiect de la faza de derulare, de semnarea a contractelor de finanțare, până la faza de execuție a proiectelor, inclusiv situația decontărilor.

Potrivit lui Ludovic Orban, liderii coaliției s-au înțeles și asupra prevederilor Ordonanței de Urgență care ajustează valoarea contractelor proiectelor de investiții aflate în derulare, în funcție de evoluția prețului la materialele de construcții.


Etichete (ii)acordrectificarebuget

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live