Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Iunie 2021
Vizualizari: 246
Comentează add

O persoană și-a pierdut viața și trei au fost grav rănite luni în urma unui accident rutier produs la Nădlac, pe autostrada A1, la ieșirea din țară.

Accident rutier produs la Nădlac 2

florin-lepadatu

Foto: Arhivă

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : O persoană și-a pierdut viața și trei au fost grav rănite luni dimineață în urma unui accident rutier produs la Nădlac, pe autostrada A1, la ieșirea din țară.

Un mocrobuz, cu 16 pasageri a lovit un autocamion de pe banda de urgență.

Cu detalii despre acest incident, reporterul RRA Alexandru Lancuzov: "Accidentul s-a produs în urmă cu patru ore, la kilometrul 580, foarte aproape de ieșirea din țară pe la Vama Nădlac 2. În microbuzul care a lovit un autocamion de pe banda de urgență erau 17 persoane din Ucraina. Circulația a fost reluată şi nu mai sunt cozi. La vămile din vestul ţării ca în fiecare dimineață de luni sunt coloane de camioane. La Petea, Vârșan și Nădlac 2 sunt cele mai mari cozi. La Borș 1 și la Borș 2, în Bihor, timpul de așteptare pentru transportatorii care ies din țară nu este foarte mare. Circulație îngreunată este pe DN 6, în zona localității Slatina Timiș, intrarea în Caransebeș, dinspre Băile Herculane, este un accident produs în urmă cu puțin timp între un autocamion și un autoturism cu o persoană rănită grav. Pentru ruta Bucureşti-Sibiu sunt programate lucrări, la Blidari, pe DN7 în Vâlcea, asfaltări până la ora 18:00, iar la Cîineni, pe Valea Oltului, kilometrul 230 intervenţii la şanţuri, cu dirijare la paletă. Coloană de 4-5 kilometri la intrarea în capitală, de pe autostrada A1 București - Pitești; coadă este la Ciorogârla. Restricțiile de la Bolintin Deal, kilometrul 23 au fost ridicate. Pe șoselele din estul țării atenție pe DN 28 Valea Lupului - Iași, se trasează marcajele pe segmentele reasfaltate. Semafor până la sfârșitul anului pentru reparații la podul peste Siret, de la Șcheia, județul Iași. În București, restricțiile de circulație de pe arterele din zona stadionului Arena Naţională au fost ridicate, până joi, la prima oră, când vor fi reinstituite pentru următoarea partidă la Euro 2020."

 

Etichete accident

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live