Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Noiembrie 2019
Vizualizari: 666
Comentează add

A treia zi a Târgului de Carte Gaudeamus anunţă o prezenţă record de vizitatori de toate vârstele.

A treia zi a Târgului de Carte Gaudeamus organizat de Radio România

radiojurnal

Foto: Alexandru Dolea.

Este a treia zi a Târgului de Carte Gaudeamus organizat de Radio România şi, prin tradiţie, ziua de vineri anunţă o prezenţă record de vizitatori de toate vârstele.

Mii de standuri cu cărţi şi numeroase evenimente culturale îşi aşteaptă publicul la această ediţie care se desfăşoară sub semnul celor 30 de ani de la Revoluţia din 1989.

Mihaela Helmis ne semnalează câteva dintre punctele de atracţie.


Reporter: Am numărat peste 200 de titluri de noi cărți ce primesc botezul lansării astăzi, la Romexpo, la Târgul Gaudeamus Radio România, dar și câteva evenimente sau dezbateri de mare interes.

De la ora 12:00, Editura Casa Radio prezintă cele mai noi apariții în colecțiile "Radio Prichindel" și "Noapte bună, copii!", în lectura actorilor Costache Antoniu, Octavian Cotescu, Dumitru Furdui sau Ștefan Mihăilescu-Brăila.

Tot din Fonoteca de Aur apar în format audiobook "Povestea porcului", "Cocoșel neascultător", dar și Gellu Naum, "Cărțile cu Apolodor", ediție ilustrată de Alexandru Ciubotariu, în lectura Alexandrinei Halic.

De la ora 16:00, la standul Bucureşti FM se lansează în ediție cvadrilingvă "Scrisori și fotografii din Marele Război", iar de la ora 17:00 Agenția de Presă Rador organizează o masă rotundă cu tema "30 de ani de presă liberă", în prezența profesorului universitar doctor Marian Petcu.

Tot astăzi, în Sala Virgil Madgearu, PEN Club România își desfășoară, de la ora 18:00, Adunarea generală și acordă așteptatul premiu "PEN România 2019".

Veniți, așadar, astăzi, între orele 10:00-20:00, la Romexpo, la cea de-a 26-a ediție a Târgului Gaudeamus Radio România.


Etichete targul gaudeamuscarteradio romanialansaristanduriedituri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live