Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN (R) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

17 Mai 2016
Vizualizari: 1134
Comentează add

Astazi incepe, in Bucuresti, editia a treia a evenimentului "Podurile Tolerantei" care incepand din acest an poarta si numele initiatoarei Erika van Gelder.

A treia ediție a evenimentului "Podurile Toleranței" A treia ediție a evenimentului "Podurile Toleranței" - Conține audio

radio-romania-actualitati

Jose Iacobescu. Foto: captura video.

Astazi incepe, in Bucuresti, editia a treia a evenimentului "Podurile Tolerantei" care incepand din acest an poarta si numele initiatoarei Erika van Gelder.

Manifestarea se desfasoara, timp de doua zile, sub titlul "Dimensiunile convietuirii si contributii la dezvoltarea Romaniei. Educatie. Stiinta. Cultura".

Elevii participanti vor invata, azi, de la ora 13.00, despre "Importanta educatiei in combaterea discriminarii romilor, antisemitismului si pastrarea memoriei Holocaustului".

Va urma o intalnire cu Felix Zandman, supravietuitor al Holocaustului si vizionarea unor filme documentare realizate de etniile roma si tatara.

Angela Cerven a discuat pentru apel matinal despre  editia din acest an, cu Presedintele B' nai B'rith Romania, Jose Iacobescu.

AUDIO: Apel matinal.


Etichete "Podurile Tolerantei"Erika van Gelderapel matinalholocaustJose IacobescuFelix Zandman

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live